Take the cottage cheese and place it in a large container, add flour and semolina there.
Возьмите творог и поместите в большую тару, добавьте туда же муку и манку.
Break two eggs into the cottage cheese and mix. Then sprinkle with salt to taste and place the resulting dough in the refrigerator for 10 minutes.
Разбейте к творогу два яйца и смешайте. Затем посыпьте солью по вкусу и поставьте полученное тесто в холодильник на 10 минут.
Remove the resulting dough from the refrigerator. Start forming round cheesecakes, not forgetting to sprinkle them with flour.
Достаньте полученное тесто из холодильника. Начните формировать круглые сырники, не забывая посыпать их мукой.
Place the resulting cheesecakes in a frying pan. Start frying them over low heat until golden brown. Next, place the cheesecakes on a plate.
Поместите полученные сырники на сковородку. Начините их жарить на медленном огне до румяной корочки. Далее выложите сырники на тарелочку.
Serve cheesecakes with fresh sour cream.
Сырники подавайте со свежей сметаной.