Place cornmeal in a large container. Take 150g of cheese and place it on a plate.
Кукурузную муку поместите в большую тару. Возьмите 150 г сыра и поместите его на тарелку.
Take a large container and place corn flour in it, then add 250 ml of water and add salt to taste. Leave the resulting dough to rest and swell slightly, 10 minutes is enough.
Возьмите большую тару и поместите туда кукурузную муку, далее налете 250 мл воды и посолите по вкусу. Полученное тесто оставьте отдохнуть и чуть-чуть набухнуть, хватит на это и 10 минут.
Place the cheese into the resulting dough and mix. Roll out the resulting dough and press out the shapes of circles.
Сыр положите в полученное тесто и перемешайте. Раскатайте полученное тесто и выдавите формы кружков.
Place the resulting corn tortillas in the pan. Start frying them over low heat until golden brown. Next, place the tortillas in a plate.
Поместите полученные кукурузные лепешки на сковороду. Начините их жарить на медленном огне до румяной корочки. Далее, разместите лепешки в тарелочку.
Serve corn tortillas in a separate bowl. Cut pieces of cheese from the edge of the plate.
Подавайте кукурузные лепешки в отдельной тарелке. С краю тарелки нарежьте кусочки брынзы.