Thaw the puff pastry. Wash the green onions and dry with paper towels. Preheat the oven to 180°C.
Разморозьте слоеное тесто. Помойте зеленый лук и просушите с помощью бумажных полотенец. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the ham into thin strips. Grate the cheese on a coarse grater.
Нарежьте ветчину тонкой соломкой. Сыр натрите на крупной терке.
Dust the table with flour and roll out the puff pastry using a rolling pin to a thickness of 2-3 mm. Cut into squares.
Посыпьте стол мукой и раскатайте слоеное тесто при помощи скалки до толщины 2-3 мм. Нарежьте на квадраты.
Lubricate the dough pieces with mayonnaise and add cheese and ham.
Смажьте заготовки из теста майонезом и выложите сыр и ветчину.
Sprinkle the filling with chopped green onions.
Посыпьте начинку нарубленным зеленым луком.
Fold the pieces in half and pinch the edges.
Сложите заготовки пополам и защипните края.
Line a baking pan with parchment paper. Grease it with vegetable oil and lay out the puff pastries.
Застелите форму для запекания пергаментной бумагой. Смажьте ее растительным маслом и выложите слойки.
Place the puff pastries in the oven for 20 minutes.
Отправьте слойки выпекаться в духовку на 20 минут.
Add melted cheese and mushrooms inside the puffs. Sprinkle puff pastries with sesame seeds before baking.
Добавьте внутрь слоек плавленый сыр и грибы. Посыпьте слойки кунжутом перед выпеканием.