Remove the butter from the package and place it on a plate. Pour 160 g of sugar and 10 g of baking powder into a small container.
Достаньте сливочное масло с упаковки и положите на тарелку. Высыпьте в маленькую емкость 160 г сахара и 10 г разрыхлителя теста.
Take a large plate and pour out the curd, then sprinkle with salt. Melt the butter on the stove and pour into the cottage cheese, then mix everything thoroughly.
Возьмите большую тарелку и высыпьте творог, затем посыпьте солью. Растопите масло на плите и влейте в творог, далее тщательно все перемешайте.
Place 10 g of baking powder into the dough, then pour in the flour in parts and do not forget to stir. Place the resulting dough in the refrigerator for 60 minutes. Remove the dough from the refrigerator and cool it.
Поместите 10 г разрыхлителя в тесто, затем высыпайте муку частями и не забывайте помешивать. Полученное тесто поместите в холодильник на 60 минут. Достаньте тесто из холодильника и остудите его.
Roll out the cooled dough using a rolling pin or, in extreme cases, using your hands. Cut out circles from the dough and dip them in sugar, then fold them in half until you get triangles. Place the baking sheet in the oven for 25 minutes at 180 degrees.
Остуженное тесто раскатайте при помощи скалки или в крайнем случае при помощи рук. Вырежьте из теста кружечки и обмакните их в сахар, далее складывайте наполовину до получения треугольников. Поставьте противень в духовку на 25 минут при температуре 180 градусов.
Serve the resulting dish with jam and a delicious drink.
Полученное блюдо подавайте с вареньем и вкусным напитком.