Rinse the onions and mushrooms under running water. Peel the garlic and pour the sour cream into a container.
Промоем под проточной водой лук и грибы. Очистите чеснок от кожуры, и выльете сметану в емкость.
Peel the onions and garlic. Wash the mushrooms, dry and cut into small pieces, add salt to taste. Mix chopped mushrooms and onions with the remaining mayonnaise
Лук и чеснок очистите от шелухи. Грибы промойте, высушите и нарежьте на мелкие кусочки, посолите по вкусу. Нарезанные грибы и лук перемешайте с оставшимся майонезом
Take a cup or deep dish and pour in crushed garlic and mixed with half the mayonnaise. Then mix all the ingredients.
Возьмите чашку или глубокую посуду, и насыпьте туда Чеснок раздавленный и перемешанный с половиной майонеза. Затем перемешайте все ингредиенты.
Place a piece of turkey fillet in foil, top with mushrooms, onions and mayonnaise. Wrap and bake in the oven preheated to 220 ℃ for 40 minutes.
Положите кусочек филе индейки в фольгу, сверху добавьте грибы с луком и майонезом. Заверните и отправьте запекаться в духовку, разогретую до 220 ℃ на 40 минут.
Then remove the foil-wrapped fillets from the oven, uncover and brush the contents with a mixture of garlic and mayonnaise. Place 1 slice of cheese on top. And bake back in the oven for 15 minutes. Uncover the finished dish and place it out of foil on a plate.
Затем достаньте филе в фольге из духовки, раскройте и смажьте содержимое смесью чеснока и майонеза. Сверху положите 1 слайс сыра. И отправьте запекаться обратно в духовку на 15 минут. Раскройте готовое блюдо, выложите его из фольги на тарелку.
Serve the resulting dish on a separate plate, sprinkled with chopped green onions.
Полученное блюдо подавайте на отдельной тарелке, посыпанное нарезанным зеленым луком.