Rinse the vegetables under running water. Peel the carrots, and peel the onions and garlic.
Промойте овощи под проточной водой. Морковь очистите от шкурки, а лук и чеснок от шелухи.
Cut the onion, carrots and celery into small cubes and fry in a preheated frying pan with olive oil for 5 minutes. Then add the ground beef and cook for another 5 minutes. Salt and pepper to taste.
Нарежьте лук, морковь и сельдерей мелким кубиком и отправьте обжариваться на разогретой сковороде с оливковым маслом на 5 минут. Затем добавьте говяжий фарш и обжаривайте еще 5 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Crush the garlic with the side of a knife and add to the vegetables and minced meat. Send the bay leaf there too. After an hour of stewing, remove the garlic from the minced meat.
Чеснок раздавите боковой стороной ножа и добавьте к овощам и фаршу. Туда же отправьте лавровый лист. Через час тушения уберите чеснок из фарша.
Add tomato paste to the minced meat and fry for about 5-6 minutes, then fill everything with water and simmer everything over low heat under a closed lid for about 3 hours. Separately, cook the pasta according to the instructions on the package.
Добавьте в фарш томатную пасту и обжаривайте около 5-6 минут, затем залейте все водой и томите все на медленном огне под закрытой крышкой примерно 3 часа. Отдельно поставьте вариться пасту, следуя инструкции на упаковке.
Place the prepared tariatelle pasta on a serving plate. Pour a couple of spoons of bolognese sauce on top. Garnish the serving with grated cheese.
На порционную тарелку выложите готовую пасту тарьятелле. Сверху вылейте пару ложек соуса болоньезе. Украсьте подачу тертым сыром.