Rinse the arugula and regan with a colander, cut the avocado in half lengthwise, and remove the peel and pit. Also lightly wash the shrimp.
Промойте руколу и реган при помощи дуршлага, разрежьте авокадо пополам вдоль, избавьтесь от кожуры и косточки. Креветки также слегка обмойте.
Cut the avocado into large cubes, the cherry tomatoes into quarters, and the mozzarella cheese into halves. Boil the shrimp in salted water for 2 minutes.
Нарежьте авокадо крупным кубиком, помидорки черри на четвертинки, а сыр моцарелла на половинки. Креветки отправьте отвариваться в подсоленной воде на 2 минуты.
In a deep salad bowl, combine tomatoes, arugula, cheese, avocado, shrimp and basil leaves. Season the salad with lemon juice and olive oil and mix everything carefully.
В глубоком салатнике соедините помидоры, руколу, сыр, авокадо, креветки и листики базилика. Заправьте салат лимонным соком и оливковым маслом и аккуратно все перемешайте.
Serve the finished salad on serving plates. You can decorate the serving and complement the taste of the dish with drops of balsamic sauce on the rim of the plate.
Подавайте готовый салат на порционных тарелках. Украсить подачу и дополнить вкус блюда можно при помощи капель бальзамического соуса на ободке тарелки.