Rinse chicken breast, tomatoes and basil in cool water and remove excess moisture with paper towels.
Промойте куриную грудку, помидоры и базилик в прохладной воде, удалите лишнюю влагу при помощи бумажных полотенец.
Slice the tomatoes and mozzarella cheese into thin slices. On the chicken breast, make transverse deep cuts almost all the way through, there should be at least 3 of them on each breast.
Нарежьте помидоры и сыр моцарелла тонкими слайсами. На куриной грудке сделайте поперечные глубокие разрезы практически насквозь, их должно быть как минимум 3 на каждой грудке.
Place the chicken breast on a baking sheet lined with foil and insert slices of tomatoes and mozzarella cheese into the slits. Sprinkle dried basil on top and drizzle with olive oil. Place in an oven preheated to 180℃ for 35 minutes.
На застеленный фольгой противень выложите куриную грудку, в разрезы вставьте слайсы помидоров и сыра моцарелла. Посыпьте все сверху сушеным базиликом и полейте оливковым маслом. Поставьте запекаться в разогретую до 180℃ духовку на 35 минут.
Serve the finished chicken breast on serving plates. The serving can be decorated with fresh herbs and some sauce.
Готовую куриную грудку подавайте на порционных тарелках. Подачу можно украсить нарезкой из свежей зелени и каким-либо соусом.