Peel the garlic and rinse the cherry tomatoes in running water.
Очистите чеснок от шелухи, помидоры черри промойте в проточной воде.
Cut the ciabatta lengthwise and spread the pesto sauce over the entire surface. Place the ciabatta on a baking tray lined with baking paper and bake for 10 minutes at 190℃.
Разрежьте чиабатту вдоль и намажьте всю поверхность соусом песто. Выложите чиабатту на застеленный пекарской бумагой противень и отправьте выпекаться на 10 минут при температуре 190℃.
Halve the cherry tomatoes and toss them in a deep bowl with the olive oil, grated garlic, peanut butter, balsamic vinegar and oregano. Add salt and pepper to taste and let sit for a while.
Нарежьте помидоры черри на половинки и смешайте их в глубокой емкости с оливковым маслом, натертым на терку чесноком, арахисовой пастой, бальзамическим уксусом и орегано. Добавьте соль и перец по вкусу и дайте немного постоять.
Scatter the burrata balls evenly over the ciabatta. Top with pickled tomatoes and basil sprigs. If desired, you can lightly sprinkle everything with sea salt.
Равномерно распределите по чиабатте шарики бурраты. Сверху выложите замаринованные помидоры и веточки базилика. По желанию можно слегка присыпать все морской солью.
Serve the finished ciabatta on serving plates. If desired, you can serve it with cutlery or eat without it.
Подавайте готовую чиабатту на порционных тарелках. По желанию, к ней можно подать приборы или кушать без них.