Rinse chicken fillet and tomatoes in running water. Peel the garlic.
Промойте куриное филе и помидоры в проточной воде. Очистите чеснок от шелухи.
Cut the chicken fillet into small cubes and lightly fry in a frying pan for about 10 minutes, add garlic chopped with a knife, salt and pepper to taste, pour cream over everything and simmer for about 5 minutes.
Нарежьте куриное филе небольшими кубиками и слегка обжарьте на сковороде около 10 минут, добавьте измельченный ножом чеснок, соль и перец по вкусу и залейте все сливками и тушите около 5 минут.
Prepare tagliatelle pasta. To do this, cook it until al dente for about 8 minutes in boiling salted water, then drain it in a colander and add the pasta to the chicken. Warm everything together for a couple of minutes and remove from the stove.
Приготовьте пасту тальятелле. Для этого отварите ее до состояния аль денте около 8 минут в кипящей подсоленной воде, а затем откиньте на дуршлаг, чтобы слить воду, и добавьте пасту к курице. Погрейте все вместе пару минут и снимите с плиты.
Cut the tomatoes and mozzarella cheese into slices and place them in a circle, overlapping them in the sequence tomato-cheese-tomato-cheese. Drizzle balsamic vinegar over salad.
Нарежьте помидоры и сыр моцарелла слайсами и выложите кругом внахлест в последовательности помидор-сыр-помидор-сыр. Полейте салат бальзамическим уксусом.
Serve the Caprese salad and tagliatelle pasta on individual serving plates. If desired, you can garnish everything with fresh or dried basil.
Подавайте салат «Капрезе» и пасту тальятелле на отдельных порционных тарелках. По желанию можно украсить все свежим или сушеным базиликом.