Wash the tomatoes and basil in running water. Measure out the required quantities of the remaining ingredients and place them on the work surface.
Помойте помидоры и базилик в проточной воде. Отмерьте необходимые количества остальных ингредиентов и расставьте их на рабочей поверхности.
Cut cherry tomatoes or mini mozzarella into small pieces. Cutting into halves or quarters is ideal. Tear the basil with your hands.
Нарежьте помидорки черри или мини-моцареллу небольшими кусочками. Идеально подойдет нарезка на половинки или четвертинки. Базилик порвите руками.
In a suitable container, mix chopped tomatoes and mozzarella cheese, add basil, salt and pepper to taste, pour everything with a mixture of olive oil and balsamic sauce and mix well.
В подходящей емкости смешайте нарезанные помидоры и сыр моцарелла, добавьте базилик, посолите и поперчите по вкусу, залейте все смесью оливкового масла и бальзамического соуса и хорошо перемешайте.
The finished salad can be served on portioned plates, garnished with drops of sauce and a sprig of basil on the plate.
Готовый салат можно подавать на порционных тарелках с украшением из капель соуса и веточки базилика на тарелке.