Wash the tomatoes and arugula in cold water. Open the mozzarella cheese and drain the liquid. Only the cheese itself should remain.
Помойте помидоры и руколу в холодной воде. Откройте сыр моцарелла и слейте жидкость. Должен остаться только непосредственно сыр.
Slice the tomatoes and mozzarella cheese into not too thin slices. In a dry frying pan, toast the pine nuts until golden brown and crispy.
Нарежьте помидоры и сыр моцарелла не слишком тонкими слайсами. На сухой сковороде обжарьте кедровые орехи до румяности, чтобы они стали хрустящими.
Prepare salad dressing. To do this, mix olive oil, salt, pepper and lemon juice in a bowl. Place arugula on a serving plate. Build a tower of mozzarella cheese and tomatoes on top, pouring the resulting dressing over each new layer.
Приготовьте заправку для салата. Для этого смешайте в пиале оливковое масло, соль, перец и сок лимона. На порционную тарелку выложите руколу. Сверху постройте башенку из сыра моцарелла и помидоров, поливая каждый новый слой получившейся заправкой.
The finished Caprese salad can be topped with balsamic dressing and sprinkled with pine nuts.
Готовый салат «Капрезе» можно украсить сверху бальзамическим соусом и посыпать кедровыми орешками.