Wash the tomatoes and basil in cool running water.
Помойте помидоры и базилик в прохладной проточной воде.
Slice the tomatoes into not too thin slices, being careful not to crush them. Also carefully cut the mozzarella cheese with a sharp knife. It's very watery, so you better be careful.
Нарежьте помидоры не слишком тонкими слайсами, стараясь не подавить их. Так же аккуратно нарежьте острым ножом сыр моцарелла. Он очень водянистый, так что лучше быть осторожнее.
Place the tomatoes and mozzarella cheese on a plate, slightly overlapping the edges of each other. Top with fresh basil and some pesto.
Разложите помидоры и сыр моцарелла на тарелку немного заступая краями друг на друга через один. Добавьте сверху свежий базилик и немного соуса песто.
The finished salad can be served on portioned plates in combination with fresh vegetables and herbs.
Готовый салат можно подавать на порционных тарелках в сочетании со свежими овощами и зеленью.