Peel the onions and garlic cloves and open the canned food without pouring out the sauce.
Очистите лук и зубчики чеснока от шелухи, откройте консервы, не выливая соус.
Chop the garlic and onion as finely as possible using a kitchen knife. Place them in a frying pan to fry in hot oil until golden.
Нарежьте чеснок и лук максимально мелко при помощи кухонного ножа. Отправьте их на сковороду обжариваться на разогретом масле до золотистости.
Add the canned fish directly with the liquid to the frying pan with the fried garlic and onions. Heat them slightly in a frying pan, stirring constantly.
На сковороду к обжаренным чесноку и луку отправьте рыбные консервы прямо с жидкостью. Немного прогрейте их на сковороде, постоянно помешивая.
Separately, cook the pasta until al dente. Then drain the water using a colander and add the pasta to the pan with the fish. Cook everything together for another 5 minutes over low heat.
Отдельно отварите пасту до состояния аль денте. Затем слейте воду при помощи дуршлага и отправьте пасту на сковороду к рыбе. Готовьте все вместе еще 5 минут на медленном огне.
Serve the finished pasta on serving plates. The serving can be decorated with fresh herbs or sliced vegetables.
Подавайте готовую пасту на порционных тарелках. Подачу можно украсить свежей зеленью или овощной нарезкой.