Thaw cauliflower, broccoli and green beans. Rinse the chicken fillet. Pour water into a saucepan or steamer and set to heat.
Разморозьте цветную капусту, брокколи и стручковую фасоль. Куриное филе ополосните. Налейте воду в кастрюлю или в пароварку и поставьте нагреваться.
Cut the chicken fillet into 2-3 flat pieces 2 cm thick.
Нарежьте куриное филе на 2-3 плоских куска толщиной 2 см.
When the water in the pan comes to a boil, reduce the heat to maintain a gentle simmer. Place a special mesh, colander or sieve on the pan and place vegetables and chicken in it. Cover with a lid and steam everything for 20 minutes.
Когда вода в кастрюле закипит, убавьте огонь, чтобы поддерживалось небольшое кипение. Установите на кастрюлю специальную сетку, дуршлаг или сито и выложите в нее овощи и курицу. Накройте крышкой и готовьте все на пару в течение 20 минут.
Place chicken and vegetables on a plate.
Выложите курицу и овощи на тарелку.
Pour soy sauce over the dish and pepper to taste.
Полейте блюдо соевым соусом и поперчите по вкусу.
Add pieces of bell pepper and carrots to the dish, they will make it brighter and tastier. Garnish the chicken with vegetables with parsley sprigs.
Добавьте в блюдо кусочки болгарского перца и моркови, они сделают его ярче и вкуснее. Украсьте курицу с овощами веточками петрушки.