Rinse the shrimp and mussels under running water using a colander. If necessary, remove their shells and beards. Rinse the tomatoes too and dry with paper towels. Peel the garlic.
Промойте креветки и мидии проточной водой при помощи дуршлага. При необходимости, очистите их от панцирей и бород. Помидоры тоже сполосните и высушите бумажными полотенцами. Очистите чеснок.
Cut the garlic cloves in half and fry them in hot olive oil for about a minute. Add the shrimp to it and fry for a couple more minutes, then add the mussels, salt and pepper to taste, fry for a couple more minutes, and then remove from the heat.
Разрежьте зубчики чеснока напополам и обжаривайте их на разогретом оливковом масле около минуты. Добавьте к нему креветки и обжаривайте еще пару минут, затем добавьте мидии, соль и перец по вкусу, обжаривайте еще пару минут, а затем снимите с огня.
Cut the Cherry tomatoes into medium-sized slices, and the cucumber into short thin strips. Unfold the crab sticks along the seam and cut into long strips.
Помидоры Черри нарежьте среднего размера дольками, а огурец короткой тонкой соломкой. Крабовые палочки разверните по шву и нарежьте уже длинной соломкой.
Prepare salad dressing. In a separate bowl, mix Greek yogurt, lemon juice, mayonnaise and pressed garlic. Combine all the elements of the salad in a salad bowl and pour the resulting dressing over them.
Приготовьте заправку для салата. В отдельной мисочке смешайте греческий йогурт, сок лимона, майонез и пропущенный через пресс чеснок. В салатнике соедините все элементы салата и полейте их получившейся заправкой.
Serve the finished salad on portioned plates. You can put a few shrimp on top as a decoration.
Готовый салат подавайте на порционных тарелках. В качестве украшения можно положить сверху несколько креветок.