Boil the quail eggs in advance. Wash the cucumber and avocado in cool running water.
Заранее отварите перепелиные яйца. Помойте огурец и авокадо в прохладной проточной воде.
Peel and pit the avocado and cut the pulp into small cubes. Grate the cucumber and cheese onto a coarse grater. Also cut the fish and crab sticks into small cubes, and the quail eggs into quarters.
Очистите авокадо от кожуры и косточки, мякоть нарежьте мелким кубиком. Огурец и сыр натрите на крупную терку. Рыбу и крабовые палочки также нарежьте мелким кубиком, а перепелиные яйца четвертинами.
On a suitable dish, start laying out the salad in layers. Place avocado in the first layer, spread salmon and eggs on top and lightly pour mayonnaise over everything.
На подходящем блюде начните послойно выкладывать салат. Первым слоем выложите авокадо, сверху распределите семгу и яйца и негусто полейте все майонезом.
Place crab sticks and cucumber on top of the mayonnaise and pour a second layer of mayonnaise over everything. Sprinkle grated cheese on top of the salad, place sliced salmon around the edge, and place red caviar in the center.
Поверх майонеза выложите крабовые палочки и огурец и полейте все вторым слоем майонеза. Сверху посыпьте салат тертым сыром, по краю кольцом выложите нарезанную семгу, а в центре разместите красную икру.
The finished salad can be served either on a common platter or in portions. You can supplement the serving with lettuce leaves and fresh herbs.
Готовый салат можно подавать как на общем блюде, так и порционно. Дополнить подачу можно салатными листьями и свежей зеленью.