If necessary, remove the shells from the shrimp. Remove the skins from the onion.
При необходимости, очистите креветки от панцирей. Лук избавьте от шелухи.
Cut the onion into thin half rings, place in a deep container, fill with a mixture of water, vinegar, sugar and salt. Leave for about half an hour so that the onions can marinate properly.
Нарежьте лук тонкими полукольцами, уложите в глубокую тару, залейте смесью воды, уксуса, сахара и соли. Оставьте примерно на полчаса, чтобы лук мог замариноваться как следует.
Scald the squid with boiling water and remove the film. Cut into thin half rings. Cut the crab sticks into large squares. Place everything in a suitable salad bowl. Add the egg white cut into strips there.
Ошпарьте кальмар кипятком и снимите пленку. Нарежьте тонкими полукольцами. Крабовые палочки нарежьте крупными квадратиками. Выложите все в подходящий салатник. Туда же отправьте нарезанный соломкой яичный белок.
Cut the shrimp into slices, and the red fish into not too small cubes. Grate the cheese onto a coarse grater. Place everything in the salad bowl the same way. Add pickled onions there too. Season everything with mayonnaise to taste.
Креветки нарежьте дольками, а красную рыбу не слишком мелким кубиком. Натрите сыр на крупную терку. Все так же выложите в салатник. Туда же отправьте замариновавшийся лук. Заправьте все майонезом по вкусу.
Serve the prepared salad by placing a small mound on a serving plate. Place thinly sliced red fish on top. If desired, you can decorate the salad with fresh herbs.
Подавайте готовый салат, выложив на порционную тарелку небольшой горочкой. Сверху разместите нарезанную тонкими слайсами красную рыбу. По желанию, можно украсить салат свежей зеленью.