Wash tomatoes, peppers and herbs in cool running water. Peel the garlic. Boil the eggs hard in advance.
Помойте помидоры, перец и зелень в прохладной проточной воде. Чеснок очистите от шелухи. Заранее отварите яйца вкрутую.
Cut the tomatoes into large cubes and the bell pepper into thin strips. Grate the cheese onto a coarse grater. Chop the garlic with a knife. Cut crab sticks and eggs into small cubes.
Нарежьте помидоры крупным кубиком, а болгарский перец тонкой соломкой. Сыр натрите на крупную терку. Чеснок измельчите ножом. Крабовые палочки и яйца нарежьте мелким кубиком.
In a suitable deep bowl, mix all the salad ingredients, namely tomatoes, eggs, cheese, crab sticks, bell peppers, garlic and corn. If desired, season everything with mayonnaise.
В подходящей глубокой посуде смешайте все ингредиенты салата, а именно помидоры, яйца, сыр, крабовые палочки, болгарский перец, чеснок и кукурузу. По желанию, заправьте все майонезом.
Serve the finished salad on portioned plates. To make the presentation more attractive, give the salad a tower shape, place corn kernels around it, and place a leaf of fresh herbs on top.
Готовый салат подавайте на порционных тарелках. Чтобы подача была более привлекательной, придайте салату форму башенки, вокруг выложите зерна кукурузы, а сверху поместите листик свежей зелени.