Rinse the rice several times. Rinse the greens in running water. Peel the onion.
Несколько раз промойте рис. Промойте зелень в проточной воде. Лук очистите от шелухи.
Pour a glass of water over the rice and put on fire. As soon as it boils, salt the rice and cook for another 20 minutes. Then place the rice in a sieve and let the excess moisture drain.
Залейте рис стаканом воды и поставьте на огонь. Как только она закипит, посолите рис и варите все еще 20 минут. Затем откиньте рис на сито и дайте лишней влаге стечь.
Boil the eggs hard. To do this, put them in cold water and put them on fire. Cook for 10 minutes after the water boils. Then run them under cold water to make the eggs easier to peel.
Отварите яйца вкрутую. Для этого опустите их в холодную воду и поставьте на огонь. Варите 10 минут после закипания воды. Затем поставьте их под холодную воду, чтобы яйца легче очищались.
Cut the onion into not too small cubes. Cut the crab sticks a little larger than the onion, and cut the boiled eggs in the same way as the onion.
Нарежьте репчатый лук не слишком мелким кубиком. Крабовые палочки нарежьте чуть крупнее лука, а отварные яйца нарежьте точно так же как лук.
In a suitable deep container, mix all the salad ingredients, season everything with mayonnaise and mix well. If necessary, add salt to taste.
В подходящей глубокой емкости смешайте все ингредиенты салата, заправьте все майонезом и хорошенько перемешайте. При необходимости, добавьте соль по вкусу.
Serve the finished salad on portioned plates. If desired, each serving can be decorated with a sprig of fresh herbs.
Готовый салат подавайте на порционных тарелках. По желанию, каждую порцию можно украсить веточкой свежей зелени.