Wash cucumber, bell pepper, celery, lettuce and greens. Rinse the beef and pat dry with a paper towel.
Огурец, болгарский перец, сельдерей, салат и зелень помойте. Говядину ополосните и промокните бумажным полотенцем.
Cut the beef into small thin strips.
Нарежьте говядину небольшими тонкими полосками.
Cut half of the bell pepper and remove the core. Cut the pepper into strips.
Отрежьте половину болгарского перца и удалите сердцевину. Нарежьте перец соломкой.
Cut the cucumber into thin slices.
Огурец нарежьте тонкими ломтиками.
Cut the celery diagonally into thin strips.
Сельдерей нарежьте наискосок тонкой соломкой.
Finely chop the green onions.
Мелко нашинкуйте зеленый лук.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Add the beef and fry over high heat for 2-3 minutes.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Выложите говядину и обжарьте на сильном огне 2-3 минуты.
Add bell pepper, celery and cucumber to the pan. Fry everything together for another 2 minutes.
Добавьте в сковороду болгарский перец, сельдерей и огурец. Обжаривайте все вместе еще 2 минуты.
Pour soy sauce over everything, stir and fry until half the sauce has evaporated. Pepper it. Remove the dish from the heat.
Полейте все соевым соусом, перемешайте и обжаривайте до тех пор, пока половина соуса не выпарится. Поперчите. Снимите блюдо с огня.
Tear iceberg lettuce into a deep bowl with your hands and add spinach and arugula.
В глубокую чашу нарвите руками салат айсберг и добавьте шпинат и рукколу.
Add sautéed beef and vegetables to the salad mix. Stir.
Добавьте к салатному миксу обжаренные говядину и овощи. Перемешайте.
Place the beef with vegetables and herbs on a plate. Sprinkle with sesame seeds and green onions.
Выложите говядину с овощами и зеленью в тарелку. Посыпьте кунжутом и зеленым луком.
Add lime juice and zest to the dish, then it will become even more aromatic and tastier.
Добавьте в блюдо сок и цедру лайма, тогда оно станет еще ароматнее и вкуснее.