Wash vegetables and herbs in running water. Prepare your workplace for preparing the salad, find suitable containers.
Помойте овощи и зелень в проточной воде. Подготовьте рабочее место к приготовлению салата, найдите подходящие емкости.
Boil the eggs hard and then cover them with cold water to make them easier to peel. Pour 1 liter of boiling water over the shrimp and keep them there for 10 minutes, then let cool and peel if necessary.
Отварите яйца вкрутую, а затем залейте холодной водой, чтобы их легче было очистить. Залейте креветки 1 л кипятка и подержите их так 10 минут, затем дайте остыть и очистите, если это необходимо.
Grate peeled cucumbers and peeled eggs onto a coarse grater, and grate the cheese onto a fine grater. Chop the crab sticks into small strips. Chop fresh herbs.
Огурцы с кожурой и очищенные от скорлупы яйца натрите на крупную терку, а сыр натрите на мелкую. Крабовые палочки нашинкуйте мелкой соломкой. Измельчите свежую зелень.
Place lettuce leaves on the prepared dish. Then place cucumber on top in layers, half of the total mass of eggs, a little grated cheese, pour dressing over everything. Then add half of the total mass of crab sticks, the remaining eggs, another layer of cheese and another layer of dressing. Then add the remaining crab sticks, chopped herbs, the last layer of dressing and shrimp. Cover the top of the salad thickly with croutons.
На подготовленное блюдо выложите листья салата. Затем слоями выложите сверху огурец, половину от общей массы яиц, немного тертого сыра, полейте все заправкой. Затем выложите половину от общей массы крабовых палочек, остатки яиц, еще слой сыра и еще слой заправки. Затем выложите оставшиеся крабовые палочки, измельченную зелень, последний слой заправки и креветки. Верх салата густо усыпьте сухариками.
Serve the finished salad on a platter. When portioning, try to include all the layers to achieve the perfect balance of flavors.
Подавайте готовый салат на блюде. При разделении на порции постарайтесь захватывать все слои, чтобы достичь идеального баланса вкусов.