Wash meat and vegetables in cold running water. Peel the garlic.
Помойте мясо и овощи в холодной проточной воде. Чеснок очистите от шелухи.
Cut the veal into not too large square pieces and fry in oil until golden brown. Add salt and pepper to the meat directly in the pan to taste.
Нарежьте телятину не слишком крупными квадратными кусками и обжарьте на масле до золотистого цвета. Прямо на сковороде добавьте в мясо соль и перец по вкусу.
Let the rice cook. Cook it in salted water for about 20 minutes after boiling. While the rice is cooking, cut the tomatoes and onions into small cubes, the gherkins into rings, and simply chop the garlic with a knife.
Поставьте вариться рис. Готовьте его в подсоленной воде около 20 минут после закипания. Пока рис варится, нарежьте помидоры и лук мелким кубиком, корнишоны колечками, а чеснок просто измельчите ножом.
Add the onion to the meat and fry until transparent. Then add the tomatoes and fry for about 5 minutes. Add cucumbers and tomato paste mixed with garlic, pour a glass of water over everything and simmer for another 5 minutes.
К мясу отправьте лук, обжаривайте до прозрачности. Затем добавьте помидоры и обжаривайте около 5 минут. Добавьте огурцы и томатную пасту, смешанную с чесноком, залейте все стаканом воды и тушите еще 5 минут.
To decorate the dish, use a small bowl or cup. Fold the rice into an even mound and place the azu next to it. If desired, the serving can be decorated with fresh herbs, such as basil.
Для оформления блюда используйте небольшую пиалу или чашку. Сложите рис ровной горочкой, рядом выложите азу. По желанию, подачу можно украсить свежей зеленью, например, базиликом.