Rinse meat and vegetables in cold running water. Peel the onions and garlic. Boil water in advance.
Промойте мясо и овощи в холодной проточной воде. Лук и чеснок очистите от шелухи. Заранее вскипятите воду.
Cut the pork into not too large pieces. Cut the onion into large cubes. Fry the meat in butter until golden brown. Then add onion to it and cook until it becomes translucent.
Нарежьте свинину не слишком крупными кусками. Лук нарежьте крупным кубиком. Отправьте мясо обжариваться на сливочном масле до золотистости. Затем добавьте к ней лук и готовьте, пока он не станет прозрачным.
Add tomato paste and salt to taste to the meat and onions and pour a glass of boiling water over everything. Simmer this way for about 30 minutes. At this time, cut the potatoes into strips and fry in a separate frying pan until half cooked.
Добавьте в мясо с луком томатную пасту, соль по вкусу и залейте все стаканом кипятка. Тушите так около 30 минут. В это время нарежьте картофель соломкой и обжарьте на отдельной сковороде до полуготовности.
Cut the cucumbers into small strips, pass the garlic through a special press. Add everything to the frying pan with the meat, pepper to taste and simmer for another 15-20 minutes until the potatoes are soft.
Нарежьте огурцы мелкой соломкой, чеснок пропустите через специальный пресс. Добавьте все на сковороду к мясу, поперчите по вкусу и тушите еще 15-20 минут до мягкости картофеля.
Serve the finished basics on portioned plates. The serving can be decorated with chopped herbs, such as dill.
Готовое азу подавайте на порционных тарелках. Подачу можно украсить измельченной зеленью, например, укропом.