Wash the meat and carrots in running water, remove excess moisture with paper towels. Peel the onions.
Помойте мясо и морковь в проточной воде, удалите лишнюю влагу бумажными полотенцами. Репчатый лук очистите от шелухи.
Cut the washed and peeled carrots into small strips. Cut pickled cucumbers in approximately the same way. The onion can be cut into small cubes.
Помытую и очищенную морковь нарежьте некрупной соломкой. Примерно так же нарежьте и маринованные огурцы. Лук можно нарезать мелким кубиком.
Finely chop the meat and put it in a frying pan over medium heat until the meat turns white and all the juices are sealed, then add the onions and carrots and simmer for 5 minutes.
Мясо мелко нарежьте и отправьте на сковороду тушиться на среднем огне, пока мясо не побелеет и все соки не запечатаются, затем добавьте к нему лук и морковь и протушите 5 минут.
Add pickled cucumbers, tomato paste and dried garlic to the meat and vegetables. Pour a glass of water over everything and cover with a lid. Simmer in this state for about 15 minutes. At the very end of cooking, add salt and pepper to taste if necessary.
К мясу с овощами добавьте соленые огурцы, томатную пасту и сушеный чеснок. Залейте все стаканом воды и накройте крышкой. Тушите в таком состоянии примерно 15 минут. В самом конце приготовления добавьте, при необходимости, соль и перец по вкусу.
Serve the finished basics in portions in deep plates. If desired, each serving can be sprinkled with dried herbs and garnished with fresh herbs.
Готовое азу подавайте порционно в глубоких тарелках. По желанию, каждую порцию можно посыпать сушеными травами и украсить свежей зеленью.