Wash meat and vegetables in cold running water. Peel the mushrooms and onions. Prepare chicken broth in advance.
Помойте мясо и овощи в холодной проточной воде. Очистите шампиньоны и лук. Заранее сварите куриный бульон.
Cut the champignons into not too thin slices and fry in a frying pan with a little oil until golden, about 5-10 minutes.
Нарежьте шампиньоны не слишком тонкими пластинками и обжаривайте на сковороде с небольшим количеством масла до золотистости примерно 5-10 минут.
Cut the pickled cucumbers into strips and add them to the cucumbers to fry until soft. At this time, cut the tomatoes into small cubes and also add them to the mushrooms.
Маринованные огурцы нарежьте соломкой и отправьте к огурцам обжариваться до мягкости. В это время нарежьте помидоры некрупным кубиком, так же отправьте их к грибам.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a coarse grater. Add carrots and onions to the mushrooms and fry for a couple of minutes until the vegetables soften.
Нарежьте репчатый лук мелким кубиком, морковь натрите на крупную терку. Добавьте морковь и лук к грибам и обжаривайте пару минут до размягчения овощей.
Cut the pork into not too large strips and fry in a separate frying pan with oil until golden brown. Then add the resulting frying to it and simmer for a couple of minutes.
Свинину нарежьте не слишком крупной соломкой и обжарьте на отдельной сковороде с маслом до образования золотистой корочки. Затем добавьте к нему получившуюся зажарку и протушите пару минут.
Pour chicken broth over the meat and vegetables and bring to a boil. Add salt and spices to the broth to taste. Cover the pan with a lid and simmer everything together for about 40 minutes over low heat.
Залейте мясо с овощами куриным бульоном и доведите до кипения. Добавьте в бульон соль и специи по вкусу. Накройте сковороду крышкой и тушите все вместе около 40 минут на медленном огне.
Serve the finished basics on portioned plates with a side dish of rice, potatoes or spaghetti. If desired, you can decorate the serving with fresh herbs.
Готовое азу подавайте на порционных тарелках с гарниром из риса, картофеля или спагетти. По желанию, можно украсить подачу свежей зеленью.