Rinse the meat in running water. Prepare all the necessary ingredients, clean the work surface of all excess.
Промойте мясо в проточной воде. Подготовьте все необходимые ингредиенты, очистите рабочую поверхность от всего лишнего.
Cut the pork into small pieces and place in a suitable container. Pour oil over the meat, add marinade powder and wine. Mix everything well and let it brew for at least 3 hours.
Нарежьте свинину небольшими кусочками и переложите в подходящую емкость. Залейте мясо маслом, добавьте маринад в порошке и вино. Хорошенько все перемешайте и дайте настояться не менее 3 часов.
Cut the chicken into large strips and place in a deep bowl. Add oil and soy sauce to it, squeeze out the juice of two lemons. Mix everything thoroughly and also leave to marinate for 3 hours.
Курицу нарежьте крупной соломкой и переложите в глубокую миску. Добавьте к ней масло и соевый соус, выдавите сок двух лимонов. Тщательно все перемешайте и также оставьте на 3 часа мариноваться.
After the marinating time has passed, pour ½ liter of oil into a saucepan or deep frying pan and heat it. Using no more than 4 pieces at a time, fry the pork first and then the chicken. Keep each piece in the oil for no more than 30 seconds.
По прошествии времени маринования залейте в кастрюлю или глубокую сковороду и раскалите ½ литра масла. Опуская не более 4 кусочков за раз, обжарьте сначала свинину, а потом курицу. Каждый кусочек держите в масле не больше 30 секунд.
Serve the meat fondue on portioned plates with fresh herbs and vegetable salad.
Подавайте мясное фондю на порционных тарелках со свежей зеленью и овощным салатом.