Thaw the puff pastry. Drain the liquid from the beans. Wash the tomato. Preheat oven to 200°C.
Разморозьте слоеное тесто. Слейте жидкость с фасоли. Помидор помойте. Разогрейте духовку до 200 °С.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut the tomato in half. Cut each half into thin slices.
Помидор разрежьте пополам. Каждую половинку нарежьте тонкими ломтиками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Dust the table with flour and roll out the puff pastry to a thickness of 3-4mm.
Посыпьте стол мукой и раскатайте слоеное тесто до толщины 3-4 мм.
Cut the dough into triangles.
Нарежьте тесто на треугольники.
Grease the bottom of the baking dish with vegetable oil. Lay out the triangles in a circle in the shape of a sun.
Смажьте дно формы для запекания растительным маслом. Выложите треугольники по кругу в форме солнца.
Coat the dough with ketchup and add the filling of tomatoes, white beans and onions.
Смажьте тесто кетчупом и выложите начинку из помидоров, белой фасоли и лука.
Sprinkle the filling with grated cheese.
Посыпьте начинку тертым сыром.
Fold the sharp ends of the dough triangles toward the center. The result will be a figure resembling a donut.
Заверните острые концы треугольников из теста к центру. Получится фигура, напоминающая бублик.
Place the covered pizza in the oven to bake for 15-20 minutes.
Отправьте закрытую пиццу выпекаться в духовку на 15-20 минут.
Sprinkle the finished pizza with sesame seeds.
Готовую пиццу посыпьте кунжутом.
Add mozzarella and fresh basil leaves to the inside of the pizza.
Добавьте внутрь пиццы моцареллу и листья свежего базилика.