Boil soft-boiled eggs in advance. Wash and dry the dill.
Заранее отварите яйца всмятку. Помойте и высушите укроп.
Mash the canned mackerel with a fork into a textured puree. Grate the eggs and cheese onto a coarse grater. Chop the greens with a knife, but not too finely.
Консервированную скумбрию разомните вилкой в текстурное пюре. Яйца и сыр натрите на крупную терку. Зелень измельчите ножом, но не слишком мелко.
Place a mixture of grated egg and herbs on the pita bread and roll it into a tube. Place grated cheese on the second pita bread. Sprinkle with herbs again and roll it around the first one.
На лаваш выложите смесь натертого яйца и зелени и сверните его в трубочку. На второй лаваш выложите тертый сыр. Снова присыпьте зеленью и сверните его вокруг первого.
Distribute the mackerel evenly on the third sheet, also sprinkle everything with herbs and roll the third pita bread around the second. Before serving, let the roll sit in the refrigerator for about an hour.
На третьем листе равномерно распределите скумбрию, так же посыпьте все зеленью и сверните третий лаваш вокруг второго. Перед подачей дайте рулету настояться около часа в холодильнике.
Before serving, cut the finished lavash into portions. If desired, you can decorate each serving with a sprig of fresh herbs.
Готовый лаваш перед подачей нарежьте на порционные кусочки. По желанию, можно украсить каждую порцию веточкой свежей зелени.