Boil hard-boiled eggs and jacket potatoes in advance.
Заранее отварите яйца вкрутую и картофель в мундирах.
Remove the marinated mackerel from bones, if necessary, and divide into small pieces. Cut the champignons in half; small ones can be left as is. Grate the potatoes and eggs on a coarse grater, and the cheese on a fine grater.
Маринованную скумбрию очистите от костей, если это необходимо, и разделите на маленькие кусочки. Шампиньоны разрежьте напополам, маленькие можно оставить как есть. Картофель и яйца натрите на крупную терку, а сыр на мелкую.
Place the rim of a springform pan on a flat plate. Place the potatoes in the first layer, grease them with mayonnaise and place the pieces of mackerel and dill in the second layer. Lubricate everything with mayonnaise again.
На плоской тарелке установите ободок от разъемной формы для выпекания. Первым слоем уложите картофель, смажьте его майонезом и вторым слоем выложите кусочки скумбрии и укроп. Снова смажьте все майонезом.
Place sliced champignons on top of the mayonnaise in an even layer, brush them with mayonnaise and sprinkle with grated eggs. Then there will be another layer of mayonnaise and put grated cheese on top of the salad as the last layer.
Ровным слоем уложите поверх майонеза нарезанные шампиньоны, смажьте их майонезом и посыпьте тертыми яйцами. Затем будет еще один слой майонеза и последним слоем выложите на верхушку салата тертый сыр.
Decorate the finished salad with herbs, olives and olives so that you get the image of an oak twig with acorns. Greenery will imitate twigs, olives will imitate acorns, and olives will imitate acorn caps.
Готовый салат украсьте зеленью, оливками и маслинами так, чтобы получилось изображение веточки дуба с желудями. Зелень будет имитировать веточки, маслины желуди, а оливки шапочки желудей.