Rinse the beef and pat dry with paper towel. It is best to use fresh meat from a trusted manufacturer from the store. Trim the beef from veins and fat. Drain the cucumbers and capers. Rinse the green onions and dry with a paper towel. For tartare, it is best to use thin young green onions. Wash the quail eggs.
Ополосните говядину и промокните бумажным полотенцем. Лучше всего использовать свежее мясо от проверенного производителя из магазина. Зачистите говядину от прожилок и жира. Слейте жидкость с огурцов и каперсов. Зеленый лук ополосните и просушите бумажным полотенцем. Для тартара лучше всего использовать тонкие молодые перья зеленого лука. Помойте перепелиные яйца.
Cut the beef into very small pieces. The knife must be very sharp.
Нарежьте говядину на очень мелкие кусочки. Нож должен быть очень острым.
Finely chop the gherkins.
Мелко нарежьте корнишоны.
Finely chop the capers.
Мелко нарубите каперсы.
Finely chop the green onions.
Мелко нашинкуйте зеленый лук.
In a deep bowl, combine beef, gherkins, capers and green onions. Add grainy mustard, quail yolk, soy sauce, a pinch of salt and ground black pepper.
В глубокой миске соедините говядину, корнишоны, каперсы и зеленый лук. Добавьте зернистую горчицу, перепелиный желток, соевый соус, щепотку соли и черный молотый перец.
Mix the tartare thoroughly. To make it even more piquant and spicy, add a couple of drops of Tabasco hot sauce to it.
Тщательно перемешайте тартар. Чтобы он стал еще пикантнее и острее, добавьте в него пару капель острого соуса «Табаско».
Place the tartare on a plate and spread it lightly, as if an artist were applying paint to a canvas. Make a small hole in the tartare and place the quail egg yolk in it. Add croutons or chips to the tartare. Garnish the plate with ground pepper.
Выложите тартар на тарелку и слегка размажьте, словно художник наносит краску на холст. Сделайте в тартаре небольшую ямку и выложите в нее желток перепелиного яйца. Добавьте к тартару сухарики или чипсы. Украсьте тарелку молотым перцем.
Add a couple of drops of truffle oil to the tartare, then the appetizer will become even tastier, more aromatic and more unusual.
Добавьте в тартар пару капель трюфельного масла, тогда закуска станет еще вкуснее, ароматнее и необычнее.