Wash the champignons and dry them with paper towels. Peel the onions and garlic. It is better to use small mushrooms so that they can be fried whole.
Шампиньоны помойте и просушите с помощью бумажных полотенец. Репчатый лук и чеснок очистите. Лучше использовать шампиньоны небольшого размера, чтобы их можно было обжарить целиком.
Place the champignons in a deep bowl. Sprinkle them with 2 tbsp. l. vegetable oil, add salt and spices. Stir until the oil and spices are evenly distributed throughout the mushrooms.
Шампиньоны положите в глубокую миску. Сбрызните их 2 ст. л. растительного масла, добавьте соль и специи. Перемешайте так, чтобы масло и специи равномерно распределились по грибам.
Cut the onion into large rings. Chop the garlic into large pieces, or simply crush it.
Репчатый лук нарежьте крупными кольцами. Чеснок порубите крупными кусочками, либо просто раздавите.
Heat a frying pan with 1 tbsp. l. vegetable oil. Sauté the onion and garlic over medium heat for 3-4 minutes. Add the champignons to the pan and fry everything together for 7-10 minutes until the mushrooms are ready.
Разогрейте сковороду с 1 ст. л. растительного масла. Обжарьте лук и чеснок на среднем огне в течение 3-4 минут. Добавьте в сковороду шампиньоны и обжарьте всё вместе 7-10 минут до готовности грибов.
Sprinkle the finished dish with chopped herbs. Bon appetit
Готовое блюдо посыпьте рубленной зеленью. Приятного аппетита