Peel the onion. Clear your work area of anything unnecessary.
Очистите лук от шелухи. Очистите рабочее место от всего лишнего.
Cut the onion into small cubes and add to the minced meat. Add some water there and add salt and pepper to taste. Mix everything into a homogeneous filling.
Нарежьте лук мелким кубиком и добавьте в фарш. Туда же долейте немного воды и добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте все в однородную начинку.
Cut the round pita bread in half. Place the meat filling on one half and cover it with the other. Do the same with the remaining pita bread.
Круглый лаваш разрежьте напополам. На одну половину выложите мясную начинку и накройте ее другой. То же самое проделайте с оставшимся лавашем.
Brush the edges of each pie with egg white and seal tightly. Fry all the pasties in heated vegetable oil until golden brown on both sides. When ready, place all the pies in a still warm frying pan, cover with a lid and let them cook a little over low heat.
Края каждого пирожка смажьте яичным белком и плотно запечатайте. Обжаривайте все чебуреки на разогретом растительном масле до румяной корочки с обеих сторон. По готовности выложите все пирожки на еще теплую сковороду, накройте крышкой и дайте им немного дойти на медленном огне.
Ready-made lavash pies can be sprinkled with chopped herbs on top, and also served with chopped fresh vegetables or some kind of yogurt or sour cream sauce.
Готовые пирожки из лаваша можно посыпать сверху измельченной зеленью, а также подавать с нарезкой из свежих овощей или каким-либо йогуртовым или сметанным соусом.