Wash all vegetables in running water. Peel the sausages, carrots and potatoes, and peel the onions.
Помойте все овощи в проточной воде. Очистите сосиски, морковь и картофель от шкурок, а лук от шелухи.
Cut the onion into half rings and grate the carrots on a coarse grater. Place the vegetables in a preheated frying pan with vegetable oil to fry until golden.
Нарежьте лук полукольцами, а морковь натрите на крупную терку. Отправьте овощи на разогретую сковороду с растительным маслом обжариваться до золотистости.
Chop the cabbage, then add it to the frying pan with the rest of the frying. At this time, cut the potatoes into large cubes and the sausages into circles. Add everything to the pan as well.
Нашинкуйте капусту, затем отправьте ее на сковороду к остальной зажарке. В это время нарежьте картофель крупным кубиком, а сосиски кружочками. Так же добавьте все на сковороду.
Add salt and pepper to taste to the fried vegetables and sausages, then add tomato paste and fill everything with water. Simmer the vegetable stew for about 40 minutes until cooked.
В обжаренные овощи и сосиски добавьте соль и перец по вкусу, затем отправьте туда томатную пасту и залейте все водой. Тушите овощное рагу примерно 40 минут до готовности.
Serve the finished dish hot. As a decoration, you can add fresh herbs to each serving.
Подавайте готовое блюдо в горячем виде. В качестве украшения можно дополнить каждую порцию свежей зеленью.