Rinse the shrimp in running water. Clean and wash the champignons. Remove excess moisture with paper towels.
Промойте креветки в проточной воде. Очистите и помойте шампиньоны. Удалите лишнюю влагу при помощи бумажных полотенец.
Prepare rice noodles. To do this, place it in boiling salted water and cook for 3-4 minutes until al dente. Then drain the noodles in a colander and rinse lightly with cold water.
Приготовьте рисовую лапшу. Для этого опустите ее в кипящую подсоленную воду и варите 3-4 минуты до состояния аль денте. Затем откиньте лапшу на дуршлаг и слегка промойте холодной водой.
Peel the shrimp from their shells and fry them in olive oil on both sides until golden. Add thinly sliced mushrooms to the shrimp and fry them until soft. Then add salt, pepper and garlic powder to taste.
Очистите креветки от панцирей и отправьте их обжариваться на оливковом масле с двух сторон до золотистости. Добавьте к креветкам нарезанные тонкими пластинками грибы и обжаривайте их до мягкости. Затем добавьте по вкусу соль, перец и чесночный порошок.
Send the finished noodles to the shrimp and mix well, add soy sauce. Cover the pan with a lid and simmer everything together for a couple more minutes, then remove from heat.
Готовую лапшу отправьте к креветкам и хорошенько перемешайте, туда же добавьте соевый соус. Накройте сковороду крышкой и протушите все вместе еще пару минут, а затем снимите с огня.
Serve the finished dish on portioned plates. Serving can be accompanied by fresh herbs and a bowl of soy sauce, as well as traditional Asian chopsticks.
Подавайте готовое блюдо на порционных тарелках. Подачу можно сопроводить свежей зеленью и мисочкой с соевым соусом, а также традиционными азиатскими палочками для еды.