Rinse the liver thoroughly under running water. Peel the garlic.
Хорошенько промойте печень под проточной водой. Очистите чеснок от шелухи.
Cut the liver into thin long pieces about 2 centimeters wide. Sprinkle it liberally with baking soda, stir until it gets on all the pieces and let it sit for at least 4 hours.
Нарежьте печень на тонкие длинные куски шириной примерно 2 сантиметра. Обильно посыпьте ее содой, перемешайте, чтобы она попадала на все куски и дайте постоять не менее 4 часов.
After 4 hours, rinse the liver thoroughly, add salt and pepper to taste and fry in hot vegetable oil for 1-2 minutes on each side.
По истечении 4 часов хорошенько промойте печень, посолите и поперчите по вкусу и отправьте обжариваться на разогретом растительном масле по 1-2 минуты с каждой стороны.
Cut the onion into half rings and fry it in a separate frying pan until golden. Then take out a large saucepan and place the ingredients in it in the order liver-onion-sour cream-liver-onion-sour cream, etc. Simmer everything for about 30 minutes over medium heat under the lid.
Нарежьте лук полукольцами и отправьте его обжариваться на отдельную сковороду до золотистости. Затем достаньте большую кастрюлю и уложите в ней ингредиенты в порядке печень-лук-сметана-печень-лук-сметана и т.д. Тушите все около 30 минут на среднем огне под крышкой.
Serve the finished liver hot on serving plates. Fresh vegetables and herbs will be an excellent side dish for it.
Подавайте готовую печень в горячем виде на порционных тарелках. Отличным гарниром к ней станут свежие овощи и зелень.