Wash the cucumber and peel the garlic.
Помойте огурец и почистите чеснок.
Remove the ends of the cucumber and cut it into slices 3-4 mm thick. Pat the cucumber slices with a paper towel to remove excess moisture.
Удалите кончики огурца и нарежьте его ломтиками толщиной 3-4 мм. Промокните ломтики огурца бумажным полотенцем, чтобы избавиться от лишней влаги.
Cut the chili pepper into thin slices and chop the garlic.
Перец чили нарежьте тонкими ломтиками, чеснок нарубите.
Roll cucumber slices in starch.
Обваляйте ломтики огурца в крахмале.
Heat vegetable oil in a saucepan or deep frying pan. Add garlic and chili peppers to the oil and fry for 1 minute. Garlic and pepper will add flavor and aroma to the oil.
Разогрейте растительное масло в кастрюле или в глубокой сковороде. Отправьте в масло чеснок и перец чили и обжарьте в течение 1 минуты. Чеснок и перец отдадут вкус и аромат маслу.
Place the cucumbers in the heated spicy oil and fry them for 2-3 minutes until crispy and golden brown.
Отправьте огурцы в разогретое пряное масло и обжаривайте их 2-3 минуты до хрустящей золотистой корочки.
Place the finished cucumbers on a paper towel to remove excess oil.
Готовые огурцы выложите на бумажное полотенце, чтобы удалить излишки масла.
Pour soy sauce over the dish, garnish with sesame seeds and chopped green onions.
Полейте блюдо соевым соусом, украсьте кунжутом и нарубленным зеленым луком.
Instead of soy sauce, use teriyaki sauce or sweet chili sauce.
Вместо соевого соуса возьмите соус терияки или соус «Сладкий чили».