Rinse the liver under running water, peel the onions and garlic.
Промойте печень под проточной водой, очистите лук и чеснок от шелухи.
Heat a frying pan, pour half the volume of cream into it and warm it up a little. At this time, cut the liver into small pieces and also add it to the pan.
Разогрейте сковороду, влейте в нее половину объема сливок и немного прогрейте. В это время нарежьте печень на небольшие кусочки и также добавьте ее на сковороду.
Cut the onion into small cubes, chop the garlic with a knife, add everything to the liver and simmer it under the lid for about 20 minutes. Then pour in the remaining cream, add salt and pepper to taste and leave to simmer for another 30 minutes, then remove from the heat.
Нарежьте лук мелким кубиком, чеснок измельчите ножом, добавьте все к печени и тушите ее под крышкой около 20 минут. Затем влейте оставшиеся сливки, добавьте соль и перец по вкусу и оставьте тушиться еще на 30 минут, затем снимите с плиты.
Serve the finished liver hot. As a decoration, you can add a sprig of herbs and sliced fresh vegetables to it.
Подавайте готовую печень в горячем виде. В качестве украшения можно добавить к ней веточку зелени и нарезку из свежих овощей.