Prepare your workplace for preparing cakes, remove all unnecessary items, and place containers with the necessary ingredients on the table.
Подготовьте рабочее место к приготовлению пирожных, уберите все лишнее, расставьте на столе емкости с необходимыми ингредиентами.
Boil a glass of water in a saucepan, add a pinch of salt and butter. Once the butter has completely melted, remove the saucepan from the heat and add flour to it. Knead the dough and leave it to cool briefly, and then, stirring constantly, add 4 eggs one at a time.
В сотейнике вскипятите стакан воды, добавьте щепотку соли и сливочное масло. Как только масло полностью растает, снимите сотейник с огня и добавьте в него муку. Вымесите тесто и оставьте его ненадолго остывать, а затем, постоянно помешивая, по одному добавьте в него 4 яйца.
Knead a homogeneous, smooth dough, place it in a pastry bag or bag and place in small portions on a baking sheet lined with baking paper. Bake at 180℃ until golden brown.
Замешайте однородное гладкое тесто, поместите его в кондитерский мешок или пакет и выложите небольшими порциями на противень, застеленный пекарской бумагой. Отправьте запекаться при температуре 180℃ до образования румяной корочки.
While the cakes are baking, prepare the cream. To do this, bring 2 cups of milk to a boil. Separately, beat the egg with sugar, add flour and vanillin to it and combine with milk. Cook over low heat, stirring constantly, until thickened. At the end, add chocolate melted in a water bath.
Пока пирожные выпекаются, приготовьте крем. Для этого доведите до кипения 2 стакана молока. Отдельно взбейте яйцо с сахаром, добавьте к нему муку и ванилин и соедините с молоком. Варите на медленном огне, постоянно помешивая, до загустения. В конце добавьте в него растопленный на водяной бане шоколад.
Serve the cakes on a shared platter. You can serve extra cream for the cakes or fill the cakes with it. If desired, the serving can also be decorated with melted chocolate.
Подавайте пирожные на общем блюде. Крем для пирожных можно подать дополнительно или начинить им пирожные. По желанию, подачу также можно украсить растопленным шоколадом.