Rinse the chicken fillet under running water and remove any excess spit. Prepare all the necessary ingredients by placing them on your work surface.
Промойте куриное филе под проточной водой и избавьте от лишних плев. Подготовьте все необходимые ингредиенты, выставив их на рабочей поверхности.
Cut the fillet into small cubes and fry over medium heat in a preheated frying pan with vegetable oil for about 5-7 minutes.
Нарежьте филе некрупным кубиком и отправьте обжариваться на среднем огне на разогретую сковороду с растительным маслом примерно на 5-7 минут.
Pour the cream into a saucepan, add mustard to it and mix thoroughly. Place the saucepan on low heat. When the mixture has warmed up a little, add butter, salt and pepper to taste, and begin to gradually add flour, stirring continuously so that the sauce turns out without lumps. When the sauce thickens, remove it from the heat.
Вылейте сливки в сотейник, добавьте к ним горчицу и тщательно перемешайте. Поставьте сотейник на маленький огонь. Когда смесь немного прогреется, добавьте к ней сливочное масло, соль и перец по вкусу, а также начинайте постепенно всыпать муку, непрерывно помешивая, чтобы соус получился без комочков. Когда соус загустеет, снимите его с плиты.
Add the resulting creamy mustard sauce to the frying pan with the fried chicken fillet and simmer everything over low heat under the lid for about 5 minutes.
Получившийся сливочно-горчичный соус добавьте на сковороду к обжарившемуся куриному филе и тушите все на медленном огне под крышкой около 5 минут.
You can serve the finished dish with pasta, noodles or, for example, fluffy rice. It also goes great with fresh vegetables, such as bell peppers or salad.
Подавать готовое блюдо можно вместе с пастой, вермишелью или, например, рассыпчатым рисом. Также к нему отлично подойдут свежие овощи, например, болгарский перец или салат.