Clean and wash the mackerel. Wash tomatoes and mushrooms in running water and dry with paper towels. Peel the onion.
Очистите и помойте скумбрию. Помидоры и грибы помойте в проточной воде и высушите бумажными полотенцами. Лук очистите от шелухи.
Cut the fish into portions and fry in a frying pan with heated vegetable oil. Add salt and pepper to taste directly in the pan. Fry on both sides until golden brown.
Нарежьте рыбу на порционные кусочки и отправьте обжариваться на сковороду с разогретым растительным маслом. Прямо на сковороде добавьте соль и перец по вкусу. Обжаривайте с двух сторон до золотистой корочки.
Cut the onion into half rings, the tomatoes into large cubes, and the champignons into thin slices. Fry the onions and mushrooms in a clean frying pan with vegetable oil for 5 minutes. Then add the tomato and fry for another 2-3 minutes.
Нарежьте лук полукольцами, помидоры крупным кубиком, а шампиньоны тонкими слайсами. Лук и грибы отправьте обжариваться на чистую сковороду с растительным маслом на 5 минут. Затем добавьте помидор и жарьте еще 2-3 минуты.
Add cream to the fried vegetables and bring them to a boil. Then place the pre-cooked fish in the pan and simmer everything together for about 3 minutes.
Добавьте к обжаренным овощам сливки и доведите их до кипения. После выложите на сковороду заранее приготовленную рыбу и тушите все вместе еще около 3 минут.
Serve the finished fish on serving plates. If desired, you can sprinkle the mackerel with herbs and complement the serving with slices of white bread.
Подавайте готовую рыбу на порционных тарелках. По желанию, можно посыпать скумбрию зеленью и дополнить подачу кусочками белого хлеба.