Wash the bell pepper. Drain the corn. Rinse the Chinese cabbage leaves and pat dry with a paper towel.
Помойте болгарский перец. С кукурузы слейте жидкость. Ополосните листья пекинской капусты и промокните бумажным полотенцем.
Remove the tough part from the Chinese cabbage leaves. Chop the leaves into strips.
Удалите жесткую часть у листьев пекинской капусты. Нашинкуйте листья соломкой.
Cut the ham into thin strips.
Нарежьте ветчину тонкой соломкой.
Cut half the bell pepper, remove the core and cut it into strips.
Отрежьте половину болгарского перца, удалите из него сердцевину и нарежьте его соломкой.
Chop the green onions into small rings.
Зеленый лук нашинкуйте мелкими кольцами.
Combine Chinese cabbage and ham in a deep salad bowl.
В глубоком салатнике соедините пекинскую капусту и ветчину.
Add corn, bell pepper, mayonnaise and green onions.
Добавьте кукурузу, болгарский перец, майонез и зеленый лук.
Mix everything. The salad is ready.
Все перемешайте. Салат готов.
Garnish the salad with green onions and cherry tomatoes.
Украсьте салат зеленым луком и помидорами черри.
Place boiled quail eggs, cut in half, on top of the salad. Sprinkle the edges of the plate with ground black pepper.
Выложите сверху на салат отваренные перепелиные яйца, разрезанные пополам. Края тарелки посыпьте молотым черным перцем.