Rinse the hake carcass in cold running water, peel the onions, and wash the carrots and remove the skins.
Промойте тушку хека в холодной проточной воде, очистите репчатый лук от шелухи, а морковь помойте и избавьте от шкурки.
Grate the carrots onto a coarse grater and chop the onion into small cubes. Place the onions and carrots in a slow cooker to fry in a spoon of vegetable oil for 7 minutes.
Натрите морковь на крупную терку, а лук нарежьте мелким кубиком. Отправьте лук и морковь в мультиварку обжариваться на ложке растительного масла на 7 минут.
At this time, clean the fish if necessary, then cut it into medium pieces and roll in flour with a little salt for taste.
В это время очистите рыбу, если есть такая необходимость, затем нарежьте ее на средние кусочки и обваляйте в муке с небольшим количеством соли для вкуса.
Add tomato juice, salt and spices to taste to the multicooker with the fried vegetables. Cook everything together for another 3 minutes, and then transfer from the multicooker to another suitable container. Wash the multicooker bowl.
Отправьте в мультиварку к обжаренным овощам томатный сок, соль и специи по вкусу. Готовьте все вместе еще 3 минуты, а затем переложите из мультиварки в другую подходящую емкость. Чашу мультиварки помойте.
Place the fish pieces into a clean slow cooker and fry them in the remaining oil on both sides for about 3 minutes. Then add vegetables to them and cook for about 5 minutes.
В чистую мультиварку отправьте кусочки рыбы, обжаривайте их на остатках масла с обеих сторон примерно по 3 минуты. Затем добавьте к ним овощи и готовьте еще около 5 минут.
The finished fish can be served with chopped fresh vegetables and herbs, and you can also supplement the serving with vegetables from the slow cooker, which act as a sauce for the fish.
Готовую рыбу можно подавать с нарезкой из свежих овощей и зелени, а также дополнить подачу овощами из мультиварки, исполняющими роль соуса к рыбе.