Melt the butter in a water bath and let it cool slightly. Heat the milk. Sift the flour.
Растопите масло на водяной бане и дайте ему немного остыть. Нагрейте молоко. Просейте муку.
Add sugar to warm milk and stir until completely dissolved. Then add the yeast to the sweet milk and leave everything for 15 minutes in a warm place so that the yeast can rise.
В теплое молоко добавьте сахар и мешайте до полного растворения. Затем отправьте в сладкое молоко дрожжи и оставьте все на 15 минут в теплом месте, чтобы дрожжи могли подойти.
Mix flour with salt and melted butter, add the appropriate yeast along with milk and knead into a thick dough. Leave it to rise for 1 hour.
Смешайте муку с солью и топленым маслом, туда же добавьте подошедшие дрожжи вместе с молоком и замесите плотное тесто. Оставьте его подходить на 1 час.
Divide the risen dough into 12 parts and roll them into balls. Roll each ball into a thin layer, place a sausage in the middle and make 5 cuts on each side so that you can make a “braid”.
Разделите подошедшее тесто на 12 частей и скатайте их в шарики. Каждый шарик раскатайте в тонкий пласт, положите посередине сосиску и сделайте с каждой стороны по 5 надрезов, чтобы можно было сделать «плетенку».
Place the resulting buns on a baking sheet and leave for about half an hour to rise. Meanwhile, preheat the oven. Bake the sausages in the dough at 180℃ for about 25 minutes.
Выложите получившиеся булочки на противень и оставьте примерно на полчаса, чтобы они поднялись. В это время разогрейте духовку. Выпекайте сосиски в тесте при температуре 180℃ около 25 минут.
Ready-made sausages in dough can be served plain or sprinkled with chopped herbs.
Готовые сосиски в тесте можно подавать просто так или посыпать рубленной зеленью.