Remove the packaging from the crab sticks. Sift the flour, it will become homogeneous and more airy. Wash the eggs under running water. Grate the cheese on a coarse grater.
Снимите упаковку с крабовых палочек. Муку просейте, она станет однородной и более воздушной. Яйца помойте проточной водой. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the dough. Place the prepared eggs in a bowl and beat with a whisk, add salt, pepper and mayonnaise. Mix well until smooth. Add the grated hard cheese, mix again and finally add the sifted flour. The dough is ready. Grease the prepared pan with sunflower oil. Pour the dough into the mold and place in an oven preheated to 200°C for 20 minutes.
Приготовьте тесто. Подготовленные яйца поместите в миску и взбейте венчиком, добавьте соль, перец и майонез. Хорошо перемешайте до однородности. Добавьте натертый твердый сыр, снова перемешайте и в конце добавьте просеянную муку. Тесто готово. Подготовленную форму смажьте подсолнечным маслом. Вылейте тесто в форму и поместите в разогретую до 200°С духовку на 20 минут.
Grate the processed cheese on a coarse grater, cut the crab sticks into medium-sized cubes. Finely chop the dill and garlic with a sharp knife. Mix garlic, cheese, crab sticks and dill in a bowl. Stir until smooth.
Натрите плавленый сыр на крупной терке, крабовые палочки порежьте кубиками среднего размера. Укроп и чеснок мелко порубите острым ножом. Смешайте в миске чеснок, сыр, крабовые палочки и укроп. Перемешайте до однородности.
Remove the finished egg cake from the oven and let it cool slightly. Place the filling on it, distribute evenly over the entire surface. Carefully roll into a roll and place in the refrigerator for an hour. During this time, the roll will be soaked, it will be convenient to cut it into portions.
Готовый яичный корж извлеките из духовки, дайте ему немного остыть. Выложите на него начинку, распределите равномерно по всей поверхности. Аккуратно сверните в рулет и отправьте в холодильник на час. За это время рулет пропитается, его будет удобно разрезать на порции.
Serve the roll with crab sticks and cheese as a cold appetizer. When serving in portions, place on a leaf of fresh lettuce and garnish with slices of fresh tomatoes.
Подавайте рулет с крабовыми палочками и сыром в качестве холодной закуски. При порционной подаче выложите на лист свежего салата, украсьте ломтиками свежих помидоров.