Wash the cabbage and separate into inflorescences. Boil it for a couple of minutes. Grate the carrots using a Korean carrot grater. Cut the garlic into slices.
Капусту промойте и разберите на соцветия. Проварите ее пару минут. Морковь натрите на терке для корейской моркови. Чеснок нарежьте пластинами.
Place in layers in a sterilized jar. A layer of cabbage, then a layer of carrots.
Уложите слоями в стерилизованную банку. Слой капусты, затем слой моркови.
Make the marinade. Boil water, then add all seasonings, salt, sugar. Then turn off the heat and add the vinegar and oil. Pour the brine into the jars.
Сделайте маринад. Вскипятите воду, затем добавьте все приправы, соль, сахар. Затем выключите огонь и добавьте уксус и масло. Залейте рассол в банки.
Serve the pickled cabbage in bowls. Perfect for both meat dishes and fish. Garnish with fresh herbs.
Подавайте маринованную капусту, выложив в пиалы. Отлично подходит как под мясные блюда, так и к рыбе. Украсьте свежей зеленью.