Wash and dry the fillet. Peel and wash the potatoes. Peel and wash the onion. Prepare the remaining ingredients. Set out the dishes for frying and stewing.
Филе помойте и обсушите. Картофель очистите и помойте. Лук очистите и помойте. Приготовьте остальные ингредиенты. Выставьте посуду для обжарки и тушения.
Cut the potatoes into small pieces. Send it to fry in a frying pan with vegetable oil until golden brown.
Картофель нарежьте на небольшие кусочки. Отправьте его жариться в сковороду с растительным маслом до золотистой корочки.
Cut the chicken fillet into small cubes and fry in a saucepan with vegetable oil until golden brown. Add tomato paste or tomato sauce and sugar.
Куриное филе нарежьте небольшими кубиками т обжарьте в сотейнике с растительным маслом до румяного цвета. Добавьте томатную пасту или томатный соус и сахар.
Place the fried potatoes in a saucepan with the chicken fillet, then add the cucumbers cut into small cubes. Stir, add salt and pepper to taste. Cover with a lid and simmer until fully cooked.
Обжаренный картофель отправьте в сотейник к куриному филе, затем – нарезанные мелкими кубиками огурцы. Перемешайте, всыпьте соль и перец по вкусу. Накройте крышкой и тушите до полной готовности.
Serve azu on a serving plate. Chop the onion and sprinkle it on top of the dish. Chop vegetables or make a salad.
Азу подайте на порционной тарелке. Порежьте лук и притрусите его сверху блюда. Нарежьте овощи или сделайте салат.