Prepare all ingredients. Peel the carrots and onions, rinse and dry. Wash and dry the mushrooms and peppers as well.
Подготовьте все ингредиенты. Морковь и лук очистите, промойте и обсушите. Грибы и перец также промойте и обсушите.
Thinly chop all the vegetables, cut the pork into small pieces and place in a hot frying pan, fry until golden brown.
Тонко нашинкуйте все овощи, свинину нарежьте небольшими кусочками и отправьте на раскаленную сковороду, обжарьте до румяной корочки.
Add vegetables to the pan and simmer covered for about 10 minutes, then add chopped garlic, soy sauce and teriyaki sauce. Simmer for another 5 minutes.
В сковороду добавьте овощи и тушите под крышкой около 10 минут, затем выложите рубленый чеснок, налейте соевый соус и соус терияки. Тушите ещ е 5 минут.
While the vegetables are stewing, pour boiling water over the funchose for 7 minutes, then rinse with cold water, combine with the vegetables and mix thoroughly.
Пока тушатся овощи, фунчозу залейте кипятком на 7 минут, затем промойте холодной водой, объедините с овощами и тщательно перемешайте.
Serve the dish on portioned plates. Sprinkle with green onions or parsley. Offer guests chopsticks.
Подавайте блюдо на порционных тарелках. Присыпьте зеленым луком или петрушкой. Предложите гостям палочки для еды.