Peel and fry the shrimp in vegetable oil on both sides, adding spices to taste. Grate the cheese on a fine grater, tear the lettuce leaves into pieces and place in a salad bowl.
Очистите и обжарьте креветки на растительном масле с двух сторон, добавляя специи по вкусу. Сыр натрите на мелкой т ерке, листья салата порвите на кусочки и выложите в салатницу.
Cut the baguette into cubes, mix with chopped garlic, salt, and place on a baking sheet. Place the baking sheet in a preheated oven at 180C or in a frying pan and dry the bread until golden brown.
Багет нарежьте кубиками, перемешайте с измельч енным чесноком, солью, и выложите на противень. Поместите противень в разогретую духовку до 180С или на сковороду, и подсушите хлеб до румяной корочки.
Drizzle the dressing over the leaves, sprinkle cheese on top, top with polka tomatoes and add shrimp. Drizzle with remaining dressing, sprinkle with cheese and add breadcrumbs.
Полейте листья заправкой, сверху посыпьте сыром, выложите польки помидор и добавьте креветки. Полейте оставшейся заправкой, посыпьте сыром и добавьте сухари.
Serve the salad as a stand-alone dish or with baked vegetables. Pour a glass of wine and enjoy the excellent taste of the dish.
Подавайте салат как самостоятельное блюдо или к запеченным овощам. Налейте бокал вина и наслаждайтесь отменным вкусом блюда.