Wash the bulgur, pour 600 ml of boiling water into it and leave to swell for 30 minutes. Cut the tomatoes crosswise on top, scald with boiling water, then dip in cold water and remove the skin. Peel and wash the onion.
Булгур помойте, залейте в него 600 мл кипятка и оставьте на 30 минут набухать. Помидоры надрежьте сверху накрест, ошпарьте кипятком, затем окуните в холодную воду и снимите кожицу. Лук очистите и помойте.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots. In a deep frying pan, first fry the onion for 3 minutes, then add the carrots and fry for the same amount.
Лук нарежьте мелкими кубиками, морковь натрите на т ерке. В глубокой сковороде 3 минуты сначала жарьте лук, затем добавьте морковь и жарьте столько же.
Pass the garlic through a press, finely chop the tomatoes into cubes and place them in the frying pan. Stir and simmer for 3-5 minutes.
Чеснок пропустите через пресс, помидоры мелко нарежьте кубиками и отправьте их в сковородку. Перемешайте и тушите 3-5 минут.
Place the swollen bulgur in the pan and simmer over low heat for 10 minutes under the lid. Finally add chopped parsley and stir.
Выложите в сковороду набухший булгур и тушите на медленном огне 10 минут под крышкой. В конце добавьте нарезанную петрушку, и перемешайте.
Serve the bulgur garnished with parsley leaves. Make a salad or slice tomatoes, cucumbers and sweet peppers.
Подайте булгур, украсив его листочками петрушки. Сделайте салат или нарезку помидор, огурцов и сладкого перца.